Scrisoare cu intentie


Stimate Domnule Demiurg ,

Va adresez aceasta scrisoare cu intentie ,ca raspuns la anuntul dumneavoastra pentru postul vacant pe care il aveti in Univers.
Absolv , Universitatea Anilor si Tineretii, si consider ca in anii de studentie acumulez multe cunostinte in dreptatea oamenilor, economie a sentimentelor, management-ul privirilor, marketing-ul de atingeri  . Astept cu nerabdare sa pun in practica aceste cunostinte, combinate cu abilitati utile domeniului si, implicit, postului oferit de dvs.
Sunt o persoana dinamica,o fiinta vie, intelegatoare, iubitoare de toate celelalte fiinte, cu aptitudini foarte bune de comunicare, dobandite in experienta mea (de fiinta umana), responsabila, hotarata,ritmica,armonioasa, interesata in perfectionarea profesionala in domeniul amorosso-pacifist si filozofico-cantat . Imi doresc sa am sansa de a lucra in compania dumneavoastra, unde as putea sa-mi pun in evidenta capacitatile umane si experienta acumulata (conform CV anexat) pentru a indeplini sarcinile si scopurile organizatiei Universului, cat si pentru dezvoltarea carierei mele sufletesti.
Daca veti considera ca motivatia si calificarea mea sunt oportune pentru obtinerea unui loc in cadrul companiei dumneavoastra, sunt disponibila in orice moment pentru a fi contactata in vederea discutarii detaliilor unei posibile colaborari.

Va multumesc,
Elena Albu


* bininteles, nu ma accepta deoarece, sunt muritoare si am temperatura mai ridicata *

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Consexiune

Bioritmul eronat / i'm awake

Am fost odată ca niciodată