Despre gravitaţie metafizică.


 Din oceanul plin cu rom,
A iesit un om-neom.
Iar pe haina lui scria
" Dragostea este gravitaţie metafizică. "

     In mica si scurta viata pe care o traim (mai ales pe fuga) ,alegem sa ne zbatem prea des, prea mult,pana ajungem la suprasaturatie.
    Ne zbatem pentru fericire, dar nefiind fericiti, alergam si obosim, ca mai apoi sa ne prefacem ca traim. 
   Ne prefacem ca este bine sau ca este rau,iar mai apoi ne inchidem si incercam sa construim bariere pentru omenire , ne ametim cu mici placeri trecatoare, insa fara a le trai cu adevarat .
   Ne ametim :  si atunci barierele noastre se inmoaie, se lasa,iar adevarata fericire o citesti in ochii tai,atunci cand te duci la baie ,in oglinda si iti zice " ce m-am imbatat " , atunci cand plutesti si te bucuri de orice , sau plutesti si plangi mult, caci o sustin ! 
Suntem oameni si nu... roboti !

     Vad oameni atat de diferiti, insa uniti printr-o suferinta in care ii macina atat de tare, iar  neimplinirea, neincrederea, timpul asa-zis "pierdut" -   aceasta continua cautare a existentei, problemele existentiale puse ,iar cautarea intrebarilor fara raspuns, unde cautam sa ne dam raspunsuri si sa ne demontam teorii,in care ne demontam Universul ca sa facem din haos,un alt haos...aceste lucruri ne duc inspre nebunie, poate intr-o nebunie mai grea decat cea medicala , mai apoi tratata. 

Este nebunia fara leac. 
Este universul in care pasesti, cu altii la rand .
Iti astepti momentul intrebarilor si pasesti. 

Este un prag atat de simplu de trecut,si atat de daunator insa, atat de incitant. 
Ne face sa tintim,sus, spre denumitul "infinit" .
Tind spre atotcunoastere - infinita mea cunoastere in care cine stie ce pot afla !

Infinitul asta... il dorim cat mai mult,mai arzator, sa plutim in infinit si sa vedem tot si toate,cat mai repede,insa cat de repede putem vedea infinitul ? sau cat de mult putem sa il simtim ?

Noi,nebunii,ne atingem ! 
Noi,nebunii ne simtim...
si tot noi,nebunii...ne privim si ne stim,dinainte.
Pentru noi,nebunii,gravitatia e altfel.
Este  asa cum ar trebui sa fie !




Dragoste(a) -  sentiment de afecțiune pentru cineva sau ceva; spec. sentiment de afecțiune față de o persoană de sex opus ( sau nu!. -nu ii inteleg pe astia cu dex-ul ); iubire, amor.
Este -  A exista, a avea ființă. "A fi sau a nu fi "
Gravitatie - Forță de atracție reciprocă a tuturor corpurilor din Univers, dependentă de masa și de poziția lor relativă
Metafizica  Parte a filosofiei care studiază știința despre ființa ca ființă (Aristotel) , / Parte a filozofiei având drept obiect cunoașterea absolută, studierea fenomenelor care nu pot fi percepute cu simțurile noastre, care depășesc cadrul experienței


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bravo...Ai si tu smartFöhn ..

Bioritmul eronat / i'm awake

arta te reflecta