a 7-a nota dintr-o gama este SENSibila.


O bila sensibila
O sensi bila
Un sens in bila
Un bilo-sens
O bila cu sens,
practic o nota, seamana cu o bila, e simplu  sa scot un SENS, taiem si facem o ecuatie fractionara
ramanem totusi cu sens

sensiBila
________   ->  sens    

 iBila 

( in care "i" este de la "I" , englezescul " eu " , iar " bila " este Terra / fierea)

bun, sens ! 

In orice caz si sens , suntem inSENSibili ?!
Greu de crezut,
insa daca luam totul precum scrie, mot-a-mot, in viziunea mea de 11:24 PM : 
" in "  tradus din engleza , rezultand in romana cuvantul " în " 
deci demonstrez ca nu este chiar ce vrem sa credem, asa ca ajungem la un  SENS *conSENS ( vezi mai jos demonstratia acestuia )  .

Demonstrez ca inSENSibil/a se duce catre a fi în sens , deci nu trebuie luat ca din carti ,ci ca din gandirea unui ins ( persoana ) ...sensibil.

este important sa retinem ca nu exista ins insensibil, deoarece matematic vorbind  " ins " este inculs in " insensibil " , asa ca rezulta ca orice ins este sensibil.

Stimulati !
sensibilizati si iubiti cu sens , chiar pe a saptea treapta ,
Ex.
do - re - mi- fa- sol- la - SI - do .

in acest exemplu, puteti aduce sensibilitate din Si , insa, incercati a nu aduce urmatoarea din La, deoarece legatura dintre cele doua, poate rezulta o stare sensibila la bila ( unde "bila" este fierea ) .

poate ca si prin urmare , ne dorim sa fim Sensibili, insa ne e teama de sensul nostru in raport cu pamantul ce ne inconjoara, si poate ca nu ne dorim sa fim atat de sensibili incat bila nostra sa nu suporte si sa respinga.
Poate un echilibru este cu sens.
Sa ne echilibram pe noi in raport cu Pamantul si sa dam sens vietii.

Oh, practic si teoretic , atunci cand iubesc ,sunt precum a saptea nota a gamei, cer rezolvare...

__________________
* conSENS
spaniolescul " con " - este romanescul " cu "
deci ,practic explicatia se rezuma la face un sens cu sens.


mai am cateva sute de demonstratii,
o sa scot o culegere cu sens demonstrativ.  


SENSÍBIL, -Ă, sensibili, -e, adj.s. f. I. Adj. 1. (Despre oameni) Care resimte puternic orice impresie fizică sau morală, care are o sensibilitate deosebită. ♦ Care poate fi ușor mișcat, impresionat; simțitor, emotiv. ♦ (Despre organisme) Care reacționează la cea mai ușoară excitație exterioară. 2. (Fil.; despre materie, lucruri, fenomene etc.) Care poate fi cunoscut cu ajutorul simțurilor. ♦ (Substantivat, n.) Domeniul lucrurilor sensibile (I 2). ♦ Care se poate ușor constata; vădit, simțitor, apreciabil. Temperatura a înregistrat o sensibilă scădere. 3. (Despre instrumente, aparate, materiale) Care reacționează la cele mai mici variații ale unor agenți externi. 4. (Despre materiale fotografice) Care are însușirea de a înregistra acțiunea luminii sub forma unei imagini latente ce poate fi făcută vizibilă prin developare. II. S. f. Treapta a șaptea a modurilor major și minor, situată la o septimă superioară față de tonică. ♦ Denumire dată acordului construit pe treapta a șaptea a modurilor major sau minor armonic

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Consexiune

Bioritmul eronat / i'm awake

Am fost odată ca niciodată